Vaalituvan avajaiset keräsi runsaasti väkeä vaalituvalle

Vaalituvan avajaisissa oli 10.12. maanantain iltapäivänä mahtavan hyvä tunnelma. Paikalle saapui kaikenikäisiä lapsista varttuneimpiin ja porukka oli juttutuulella.  Tervetulopuheen piti Timo Vähäkuopus, jossa hän kertoi vaalikampanjan käynnistymisen vaiheista. Timon jälkeen kerroin  ehdokkaana tunnelmistani ja ajatuksistani. Takana on kahden viikon aikana tehty hieno kyläkierros Pudasjärven sivukylille. Kahdeksassa eri kylien tilaisuudessa on jokaisessa tullut esille tärkeitä asioita. Tilaisuuksien luonne on ollut keskusteleva ja sopivasti huumorilla höystettyä. Pitkiä puheita olen ehdokkaana pyrkinyt välttämään, koska olen kokenut aidon keskustelun olevan kaikista tärkeintä. Näistä keskusteluista olen saanut valtavasti evästyksiä vaalikampanjaani, kiitos siitä!

Vaalituvalla otin esille  kaikkien perheiden hyvinvointiin liittyviä asioita. Otin kantaa Suomen turvallisuustilanteeseen, ja esivallan  valmiuden  toimia vaikeissakin asioissa siten, että kansalaisten turvallisuus on taattu. Ilmastonmuutos on myös asia jota ei voinut sivuuttaa, siihen suhtautuminen on otettava vakavasti. Teot ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi tuottavat uusia mahdollisuuksia lisätä elinvoimaa Pudasjärvelläkin. Tästä hyvänä esimerkkinä jo pitkälle toteutetut kaupungin julkiset rakennusinvestoinnit. Lähes kaikki kuntalaisten peruspalvelujen tuottamiseen rakennetut tilat on rakennettu hirrestä. Tämän meidän ympäristöteon takana on yksinomaan Pudasjärven kaupungin valtuuston yksimielinen. jo vuosien takainen linjaus puurakentamisen ensisijäisesta suosimisesta.

Illan vieraana meillä olivat piirin puheenjohtaja Jussi Ylitalo, kansanedustajaehdokas hänkin ja järjestösihteeri MIrja Kaartinen. Jussi toi terveisiä vaalipiirin tunnelmista ja Keskustan vaalikampanjoinnista. Jussi kertoi myös ehdokkaana omia näkökulmiaan. Oli ilo todeta, että Jussin vaaliteemat olivat yhteneväiset omien teemojeni kanssa. Saimme myös reilut kehut vaalityömme jämerästä liikkeelle lähdöstä ja reippaasta meiningistä. Järjestösihteeri Mirja Kaartinen puhui piiritoimiston näkökulmasta vaalityöhön liittyvistä erityistä huomiota vaativista asioista. Vaalipäällikkö Mari Kälkäjä kertoi iloisia terveisiä vaalikampanjamme etenemisestä. Hän tsemppasi meitä jatkamaan samalla tyylillä, sitoutuneena ja innostuneena joukkona. Saimme tässäkin tilaisuudessa myös uusia jäseniä tukiryhmäämme, se on kannustavaa!

Tilaisuuden aikana toiveeni mukaisesti sain käydä monta hyvää keskustelua vieraiden kanssa. Jälleen kerran sain huomata, kuinka tärkeää on pysähtyä kuuntelemaan ja myös ottamaan vastaan uusiakin näkökulmia asioihin. Kaikkien kanssa en kerinnyt keskustella, mutta saammehan siihen vielä uusia tilaisuuksia tulevien kuukausien aikana. Oli helppo porista täydellä vatsalla, siitä iso kiitos Mirjalle jouluisasta kahvipöydästä ja Timolle, oikealle lohikeittomestarille. Oli maukkaat tarjoamiset! Kiitos kuuluu myös Kertulle ja Hannulle, arpojen myynti on taitolaji.

   

Vaikka kampanjan eteenpäin viemisessä on myös työtä ja vaivannäköä, voi sanoa, että yhdessä tekeminen on todella mukavaa! Tämä ilta oli taas yksi osoitus siitä. Lämmin kiitos kaikille osallistujille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *